Célunk

Elköteleződtünk a környezetvédelem mellett, mert hisszük, hogy minden apró tett és cselekedet számít. Az organikus termékeket így amellett, hogy hétköznapjainkban is szívesen használjuk, a környezettudatos életmód hirdetésével a te otthonodba is eljuttatjuk.

Szenvedélyünk

Szeretünk élni. Gyönyörű tájakat látni, friss levegőt szívni, egészséges ételeket enni és természetes frissítőkkel koccintani. Ebben látjuk a jövőt. Hisszük, hogy apró kis lépteinkkel, pozitív gondolkodásunkkal és a választás szabadságával javíthatunk környezetünk és a saját életünk minőségén.

Csapatunk

Indonéziát járva a sok-sok év alatt megismertük a környezettudatos életmód alappilléreit, így eltökélten keressük azokat a termékeket, amelyek Földünk védelmére szolgálnak. A bambuszból, üvegből készült szívószálak, az újrahasznosítható termékek és az organikusan előállított kozmetikumok mind tökéletes elemei egy környezettudatos háztartásnak.

Mit jelent az ORENBOO? Környezettudatosságot, amellyel felhívjuk a figyelmet környezetünk védelmére és a műanyag szívószálak káros veszélyeire. Az ORENBOO-t az ORganic ENvironmental és bamBOO szavakból alkottuk meg, nyomatékosítva ezzel a természet megóvásának fontosságát és a környezettudatos gondolkodást.